Over BUREAU PAUL.

BUREAU PAUL. luistert, is oplossingsgericht, effectief en flexibel.

Coaching | Werkwijze & Tarieven

Coachingstrajecten zijn altijd op maat. Iedereen is anders, de programma’s worden persoonlijk afgestemd op de coachee.

Zo is de meest effectieve wijze veelal een-op-een coaching. Ook de locatie is belangrijk, de coachee moet zich vooral senang voelen. Of het nu op het strand is, tijdens een wandeling in het bos, een gesprek in een hutje op de hei of ‘gewoon’ op kantoor: wij zijn flexibel.

Vandaar dat, voorafgaande aan de feitelijke coaching ‘onder het genot van goede kop thee of koffie’, onderzocht moet worden wat de beste manier is voor een effectieve coaching. Van belang is: wat de coachingsvraag? Op zich kan dit al een hele lastige vraag zijn om te beantwoorden.

BUREAU PAUL. kan daarom geen tarieven op de site publiceren. Uiteraard volgt er voorafgaand aan de coaching een offerte. Dan weet iedereen waar hij aan toe is. Richtlijn is een uurtarief van € 150,00 excl. btw.

Het is gebruikelijk om een intakegesprek te doen, het moet tenslotte ook klikken tussen de coachee en de coach. Dit gesprek is uiteraard van het ‘huis’.

Nieuwsgierig naar praktijkervaringen? Lees onze klantcases.

Mediation | Werkwijze & Tarieven

Voor iedereen is het hebben van een conflict vervelend. Bij BUREAU PAUL. ben je in goede handen. Wij geven niet snel op.

Bovenal willen we dat de partijen op een goede manier met elkaar verder gaan. Welke kant op dat ook is. We benadrukken dat het de bedoeling is dat we altijd gaan voor een door partijen gezamenlijk gedragen oplossing.

BUREAU PAUL. werkt concreet, deskundig, doortastend en effectief.

Van ons als mediators mag je verwachten dat we onafhankelijk en neutraal zijn.

We starten de mediation met een korte introductie, zonder in te gaan op de details van het conflict. We stellen een mediationverklaring op, waarin een korte conflictbeschrijving staat. In deze verklaring staan ook de afspraken die partijen gezamenlijk maken omtrent de verdeling van kosten en geheimhouding.

Ook is het mogelijk dat de mediator voorstelt om met partijen apart gesprekken (caucus) te voeren. Deze zijn uiteraard ook vertrouwelijk.

Aan het eind van de mediation stellen we een zogenaamde ‘vaststellingsovereenkomst’ op, waarin staat wat de partijen hebben afgesproken.

Een mediationsessie duurt 1,5 à 2 uur.

De duur van een mediation kan sterk verschillen, dit is afhankelijk van de complexiteit van het conflict. Sommige mediations behoeven slechts 1 of 2 sessies, maar voor andere zijn 6 tot 8 sessies nodig.

Het uurtarief van de mediator is € 150,00 excl. btw.

Nieuwsgierig naar praktijkervaringen? Lees onze klantcases.

Afspraak maken?

BUREAU PAUL.
info@bureaupaul.nl
06-53513733