Teamcoaching

Wat als er zand in de motor zit? Dan loopt ‘ie vast. Met een onderhoudsbeurt of een revisie loopt de motor weer als een zonnetje. Zo is het met teams ook. Er zijn veel aspecten waardoor een team niet optimaal presteert. Aandacht alleen is niet voldoende. Zijn er veranderingen in de organisatie op komst, een reorganisatie, fusies met andere afdelingen of een andere manier van werken? Vele redenen waardoor een team niet meer met elkaar samenwerkt, maar uitgaat van eigenbelang. Dit kan leiden tot verhoging van het ziekteverzuim of zelfs burn-out klachten. Een tevreden en succesvol team is goud waard voor een bedrijf of organisatie.

BUREAU PAUL. helpt pijnpunten op tafel te krijgen en deze bespreekbaar te maken. Teamcoaching is ook een goed idee voor een geoliede machine. Trajecten worden op maat samengesteld, al naar gelang het doel van de Teamcoaching.

“Er bestaat veel onduidelijkheid over verantwoordelijkheid en visie. Medewerkers raken gefrustreerd en gestrest, waardoor een hoog ziekteverzuim ontstaat.”

Afspraak maken?

BUREAU PAUL.
info@bureaupaul.nl
06-53513733