Executive coaching

Topmanagers, directieleden, bestuursleden en directeuren: ook zij hebben te maken met spanningen. En juist voor hen kan het ‘lonely at the top’ zijn. Leiders van hedendaagse organisaties fungeren als rolmodel. Waar zij vroeger op de achtergrond bleven, is met de komst van social media en ‘open bedrijfscultuur’ een ander verwachtingspatroon ontstaan, een andere manier van leidinggeven wordt vereist. Hoe ga je om met de druk, ben je geschikt voor een andere leiderschapsstijl, verdraag je verantwoordelijkheidsgevoel, wat doet (on)macht, kritiek en ‘eenzaamheid’ met je?

BUREAU PAUL. biedt een klankbord. Het is prettig om te sparren met een onafhankelijk persoon die geen belang heeft met welk besluit dan ook. Executive personal coaching kun je inzetten voor het persoonlijk belang, maar ook voor een bedrijf of organisatie.

“De moeizame verstandhouding met de directie geeft hem niet het gevoel van vrijheid en vertrouwen om te overleggen over het nieuw uit te voeren beleid, ook al staat hij er volledig achter.”

Afspraak maken?

BUREAU PAUL.
info@bureaupaul.nl
06-53513733