Coaching

Met coaching leer je jezelf beter kennen, je leert effectiever en met meer kracht te functioneren. Coaching verruimt je blik.

Waarom coaching?

Motivatie is de beste drijfveer om je doelen te bereiken. Toch is dat niet altijd voldoende en kan een coach je helpen om nog succesvoller te worden.

Doelen kunnen zijn: de ontwikkeling van specifieke competenties, denk aan de overstap van de ‘werkvloer’ naar een leidinggevende functie. Maar ook het overwinnen van blokkades, het doorbreken van vastgeroeste patronen, het focussen op zelfreflectie of het aanleren van nieuw gedrag. Soms wil je erachter komen waarom de dingen gaan zoals ze altijd gaan en waarom je op een bepaalde manier reageert in een bepaalde situatie.

Coaching leert je jezelf beter kennen en verruimt je blik.

BUREAU PAUL. is flexibel. Of het nu om locatie gaat of de doelen van een coachee: er is altijd een weg om een succesvolle coaching te realiseren. Onze coachingstrajecten leiden tot het vergroten van de persoonlijke effectiviteit.

We coachen op een resultaatgerichte manier, intensief en waar nodig een ‘tikkie’ confronterend, maar altijd met respect, integer en discreet. De doelen van de coachee staan bovenaan.

Coachingtrajecten zijn volledig op maat, waardoor we flexibiliteit bieden en hoge effectiviteit creëren.

Onze specialiteit is zowel persoonlijk leiderschapscoaching als teamcoaching. We werken in elke bedrijfstak, ook in het onderwijs.

Wij halen het
beste uit jou.
En onszelf.